imkanlar

ETKİNLİKLER

MEM etkinliklerini, öğrenci ve eğitmen paydaşlarımızın talepleri ve katkıları doğrultusunda çeşitlendirmeyi planlıyoruz.

Kaynak-etkinlik ilkemizle hareket ederek, sadece MEM tarafından düzenlenen etkinlikleri değil, İTÜ ekosistemi içinde paydaşlarımız tarafından düzenlenen öğrenme odaklı etkinlikleri de izlemeyi ve MEM veritabanındaki anahtar sözcüklerle eşleştikleri durumda bu bilgiyi ilgili eğitmen ve öğrencilerle paylaşmayı hedefliyoruz.

Atasözünde belirtildiği gibi..."Hızlı gitmek istiyorsan yalnız git; uzağa gitmek istiyorsan birlikte gidin". Biz hem hızlı hem de uzağa gitmek istiyoruz. Öğrenmekten keyif alan, yaratıcı bireylerin enerjisini, takım çalışmalarının sinerjisi ile birleştirmek istiyoruz. Etkinliklerimizden aldığımız geri bildirimleri, bu etkinlikleri öğrenci ya da eğitmen yürütücülü projelere dönüştürmek için aktif biçimde kullanmak istiyoruz.

• Eğitim
  • Konferans